ආහාර කල් තබා ගැනීමට වියලන්නේ ඇයි?

ක්ෂුද්‍ර ජීවීන්ට හොඳින් ක්‍රියා කිරීම සඳහා තෙතමනය අවශ්‍ය වේ. එම නිසා ආහාර නරක් වීමට තෙතමනය බලපායි. තෙතමනය ඉවත් කිරීමෙන් කොස්, දෙල්, මාළු, මිරිස් වැනි ආහාර කල තබා ගත හැකිය. 

Comments

Popular posts from this blog

වගා කටයුතු සඳහා ලොම් පස හිතකර වන්නේ ඇයි?

නිවාස තුල ඇති විසිතුරු ශාක රාත්‍රියේදී ඉවත් කරන්නේ ඇයි?

ජීවීන්ගේ ජීවන චක්‍ර